Bialy
Na Forum: Relacje w toku - 3 Relacje z galerią - 9 Galerie - 31
- 7
|
No to zacznijmy od tego, że kiosk wraz z hangarem i wieżą zaczyna powolutku jakoś wyglądać :-)

A ponieważ nieco uplastyczniłem lufy i ich zamknięcia to siłą rzeczy musiałem dalej brnąć w takie klimaty czego efektem jest mostek, który wzbogacił się o pokrywę włazu wraz z pokrętłem, papierzaną drabinkę (zamiast drucianej) z poręczami, jakiś kompas czy busolę, dwa "cusie" po lewej i prawej stronie no i oczywiście DZWON :-)))

Taaak. Pogrążając się dalej w obłędzie powstały "l a m p y". Pozycyjne nieco uplastyczniłem a białą na środku dodałem (nie było jej w opracowaniu). "Klosze" z kawałków izolacji - nie znalazłem nic bardziej błyszczącego - nie chciało mi się i na pewno w przyszłości nie będzie mi się chciało ;-)

Wypadało by teraz pokazać jak prezentują się lufy i najbardziej pokręcona listkologia jaką uskuteczniałem

A teraz zmuszę Was moi mili do wytężenia wzroku - wewnątrz dziursków na lufy widać fragment dławnic, które chyba w totalnym amoku postanowiłem wykonać :-))
Oczywiście bez mocnego źródła światła i "wszystkopowiększającejoptykiaparatu" nic z moich wypocin nie widać

Pastwiąc się nad kioskiem i działami korzystałem z poniższego zdjęcia
Jeszcze tylko rzut oka na całość ustawioną na pokładzie - nie mogłem sobie odmówić tej przyjemności :-)

Oczywiście bezczelnie zrzynałem z wcześniejszych relacji - a co się będę wysilał ;-))
Kończąc dzisiejsze wywody oświadczam wszem i wobec, że to pierwszy i ostatni produkt wychodzący spod moich rąk tak znacząco odbiegający od "s t a n d a r d u" .
To droga do nikąd.
Każdy dodany element powoduje konieczność dokładania następnych i następnych i następnych i następnych i ....
W dodatku te dodatki są coraz mniejsze, mniejsze, mniejsze, ...
Katorga dla moich paluchów i ślepych gał.
|