Viz
Na Forum: Relacje w toku - 1 Relacje z galerią - 6 Galerie - 3
|
Cześć,
trochę coś udało mi się zdziałać z Shermanem, wypełniłem dno od zewnątrz i zrobiłem obły, frontowy fragment pancerza. Trochę przy tych obłościach nie wszystko mi się schodziło na 100% i trochę szlifowania wręg było, ale z grubsza składa się przyjemnie i elementy do siebie pasują.
Jak widać na listkach trochę powyjeżdżałem retuszem i jak ktoś ma patent jak takie elementy retuszować tak żeby było super czysto to chętnie przygarnę. Na szczęście na zdjęciach efekt jest wyciągnięty przez aparat, na żywo plamki od retuszu w sumie wyglądają podobnie jak plamy z walorki z wycinaki więc nie jest tak źle, ale przy wieży chciałbym już tego uniknąć.
Nie dałem wam się namówić i definitywnie zrezygnowałem z wykonania wnętrza ;) przegrodę pomiędzy komorą silnika a przedziałem załogi, zeskanowałem i powieliłem w innym miejscu kadłuba. Zastanawiam się czy nie wykonać dodatkowo do modelu samego modelu silnika i prezentować go razem z modelem tak jak sugeruje Kruszyna, może jeszcze działo czy coś, temat do przemyślenia.
Tyle na dziś, zapraszam do fotek :)
|