Karas
Na Forum: Relacje w toku - 4 Relacje z galerią - 1 Galerie - 2
|
siemano Pany, dziękuje za szeroki odzew.
hehe, ja czysto nie kleje, w sumie to nawet trochę niechlujnie, a do tego CA, które świeci jak psu kulki. hehe, ale za to panowałem sztuczki kameleona i punktowo zamalowywuję sobie ten cały bajzel verniksem. Nazywa się to GOUACHE VARNISH MATT od Talentsa, baaa ostatnio sobie znów kupiłem nową buteleczkę, bo stara mimo że wykorzystania w 1/4 to mocno poszarzała i konsystencja zrobiła się bardzo gęsta, a nowy jest wręcz wspaniały, a dzięki lekkiej konsystencji pięknie się rozsmarowuje. Ot moja tajemnica, niby to czystego klejenia, a jak widać, bo nie widać, w sumie nie da się rozróżnić, gdzie maziane a gdzie nie i tu jest clue mojej tajemnicy... która tajemnicą nigdy nie była: ]
@Kylo Ren, zgadzam się, dlatego nie wklejałem ich. Koła jedynie są nałożone na drucianą oś.
Tak po prawdzie muszę się przyznać, że planując, nie planując, wyniknie drobna przerwa w ukończeniu Borsuczynki, Ponieważ znów mnie tchnęło w inne tematy, pewnie będę zamykał Sommersa, ale czy się uda: ] nie wiem. hehe pozdr i miłego
--
Zwodowane: Shima, HMS Fiji, pampersHMS Suffolk, pampersUSS Somers
Stocznia: USS NewMexico
Zbiorniki: M6oA2, BWP Borsuk
|