Brystol
Na Forum: Relacje w toku - 2 Relacje z galerią - 6 Galerie - 25
W Rupieciarni: Do poprawienia - 2
|
Panowie, małe aktualizyjum.
Niestety, moja drukarka chyba już ledwo zipie, abo sie znarowiła, abo co, bo mie pdfy drukuje takie, że smutna godzina, bida z nędzą.
Brzegi elementów takie jakby zamglone, nieostre i rozmyte. Trudno mie to półślepemu po linji wycinać.
Dziwy to jakieś, bo jak drukuje moje scany jako jpg to tego zjawiska nie ma, kanty ostre.
Trzy tylne segmenty skleiłem, nie wzmacniałem podposzyciem, robie po swojemu, w kabinie zrobie ino krzesło z pasami, nikt nie będzie mi tam zaglądał, zresztą dziura mała, nie ma jak oka włożyć.
na łączeniach wyszły mi śpary i dlatego do poprawki, nowy wydruk już sie gotuje, ale tym razem zlepie segmenty bez przewidzianych pasków.
Jest pewna upierdliwość, przez tą dziadoską jakość mojego wydruku, nie widać malusich kreseczek centrujących, a ja bez nich to nieumny.
Jak mnie z drugiego wydruku sie nie uda, to wydrukuje w punkcie skupu na laserówce.
W instrukcjie jest mowa o wrędze 3r, nie znalazłem takiej, jest 3h.
Aktualizyjum za tydzień
A tu śpary panie, śpary !!!
a tu zamiast palcówki, abo debilnej monety, olfówka
a tu arkusz sie w garnku do poprawki gotuje
--
brystol jest gupi! lalalalaala!
Spiciu, Meee..., Avia, ała, RWD-6, P-24G, U-9, Lajciu, Kolegiata, Mercedes170V, Odp-I, Odp-II, Chałupa, Wilczur, Kościół, Beczułka, Willa, Li-2, Betty, Heinkel-70, Junkers G38
Barkasa, Pudło, Dornier X, Dornier Wal, Zegar,Zero, Przyczepa, Kommissbrot, Messerschmitt
|