TESTY - PYTANIA - UWAGI   
Regulamin i rejestracja regulamin forum  jak wstawiac grafike, linki itp do wiadomosci grafika i linki w postach

Testy postów, grafiki, sygnaturek, zmian w profilu itp. oraz wszelkie pytania dotyczące działania forum, jego obsługi; problemy, uwagi i propozycje zmian.

Uwaga! W tym dziale NIE WPISUJEMY postow "kartonowych"

Działy  |  Tematy/Start  |  Nowy temat  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Widok rozszerzony (50 postów/stronę)  |  Zaloguj się   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Strona 1 z 1 
08-03-24 12:20  Problemy z "Fotosikiem"
Sławomir Bloch 

Na Forum:
Relacje z galerią - 1
Galerie - 78

- 28

Witam! Mam do Kolegów pytanie i zarazem prośbę o pomoc.
Chciałbym dodać kolejne zdjęcia następnych modeli, ale po kliknięciu w moim Fotosiku na "Dodaj zdjęcia" pojawia mi się komunikat:
"Twój limit przechowywanych zdjęć to 150, posiadasz już 3091 na swoim koncie. Aby dodać kolejne zdjęcia wykup abonament lub usuń niepotrzebne zdjęcia".
Jeśli usunę to znikną one z moich wcześniejszych albumów, a gdy chcę doładować do abonamentu "Premium" (obecne saldo mam 32 zł, więc brakuje mi 15 zł) i przechodzę do płatności znów otrzymuję komunikat:
Szanowny Kliencie,
w tym sklepie płatności Dotpay nie są dostępne
Wróć na stronę koszyka lub skontaktuj się ze Sprzedawcą.
Dwukrotnie już wysłałem w Kontaktach maila z tą informacją do "Fotosika", dotyczącą zapłaty za roczny abonament, ale dotychczas nie otrzymałem żadnej odpowiedzi.
Proszę więc doradźcie, co z tym "fantem zrobić"?

--
Efektownego modelowania!
Pozdrawiam. Sławomir Bloch!

----------------------------
Broń pancerna

09-03-24 16:23  Odp: Problemy z "Fotosikiem"
kezat 

Na Forum:
Relacje w toku - 2
Galerie - 1

zmienić fotosika na coś innego :(
Niestety już od dłuższego czasu fotosik jest "porzucony" - jeśli ktoś ma abonament aktywny, to jest OK, ale kupić/przedłużyć nie ma możliwości... A jeśli ktoś zna jakiś sposób - to chętnie posłucham, ale obawiam się, że trzeba zmieniać na coś innego...

10-03-24 14:44  Odp: Problemy z "Fotosikiem"
Sławomir Bloch 

Na Forum:
Relacje z galerią - 1
Galerie - 78

- 28

Dzięki za informację. Tylko na co zamienić i jak? Może jeszcze ktoś zaproponuje coś innego, lub znajdzie dojście do Fotosika.

--
Efektownego modelowania!
Pozdrawiam. Sławomir Bloch!

----------------------------
Broń pancerna

12-05-24 20:22  Odp: Problemy z "Fotosikiem"
MARIUSZ 
moderator

Na Forum:
Relacje w toku - 5
Relacje z galerią - 21
Galerie - 9

W Rupieciarni:
Do poprawienia - 4

- 10

Grupa: ŁSM

Właścicielem Fotosika jest firma Digital Avenue sp. z o.o.
Do wczoraj, mając aktywne konto mogłem bez przeszkód wstawiać kolejne zdjęcia, chociaż też zauważyłem od jakiegoś czasu, że nie można doładować finansowo swojego konta...
Od wczoraj przy próbie wstawienia zdjęć pojawia się komunikat, że „error” i żeby „spróbować ponownie”... Czyli coś nowego, ergo ktos tam jednak „dłubie”...
Wszedłem na stronę tego Digital Avenue, ale po wpisach zauważyłem, że tam nic nie dzieje się od kilku lat...
Zatem - lipa...
Pozostaje chyba zgłoszenie do organizacji konsumenckiej, tylko komu by się chciało...
Ale pozostaje niesmak, bo firma „dziad” i nie potrafi elegancko zachować się wobec swoich klientów, którzy powierzyli jej swój dorobek...

--
Pozdrawiam wszystkich ! MARIUSZ

Mam profil na FB.

22-05-24 15:04  Odp: Problemy z "Fotosikiem"
kezat 

Na Forum:
Relacje w toku - 2
Galerie - 1

... sugeruję ściągnięcie sobie wszystkich swoich zdjęć z Fotosika - ja bym się spodziewał że bez ostrzeżenia są w stanie wyłączyć serwery, a wtedy to już ....

Tematy/Start  |  Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Strona 1 z 1Strony:  1 

Działy  |  Chcesz sie zalogowac? Zarejestruj się 
 Logowanie
Wpisz Login:
Wpisz Hasło:
Pamiętaj:

Zapomniałeś swoje hasło?
Wpisz swój adres e-mail lub login, a nowe hasło zostanie wysłane na adres e-mail zapisany w Twoim profilu.

© konradus 2001-2024