KALENDARZ MODELARSKI   
Regulamin i rejestracja regulamin forum  jak wstawiac grafike, linki itp do wiadomosci grafika i linki w postach

Kalendarium imprez modelarskich. Zapowiedzi konkursów, wystaw, zlotów i spotkań. Proszę o wpisywanie dat spotkań w zapowiedziach.

Legenda:

Konkursy, wystawy, festiwale
Spotkania grupowe
Inne wydarzenia: pokazy lotnicze,
zloty pojazdów militarnych i żaglowców,
rekonstrukcje historyczne itp.

Link do wątku - kliknij w wydarzenie,
a następnie w link w wierszu "Opis"

Lokalizacja wydarzenia - kliknij
w wydarzenie, a następnie w "mapa"

Kopiowanie wydarzenia do swojego
kalendarza Google - kliknij w wydarzenie,
a następnie w "skopiuj do mojego
kalendarza"

W kalendarzu będą umieszczane tylko
poprawnie nazwane i oznakowane
wątki (data, pisownia itp.)

Działy  |  Tematy/Start  |  Nowy temat  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Widok rozszerzony (50 postów/stronę)  |  Zaloguj się   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Strona 6 z 7Strony:  <=  <-  3  4  5  6  7  -> 
23-09-24 07:18  Odp: 23. Ogólnopolski Konkurs Modeli Kartonowych w Przeciszowie 20-22.09.2024
mario9 

Na Forum:
Relacje z galerią - 19
Galerie - 72

- 12

Ekipa z Wrocławia też szczęśliwie dotarła do domu.
Dzięki za wspaniałą imprezę. Miło było Was wszystkich spotkać, a zwłaszcze Ciebie Konradzie:)

Dosłownie parę zdjęć ode mnie :)
https://url.de.m.mimecastprotect.com/s/XH8HCMZkL4hqAqR2vIwfEC8bcoN?domain=photos.app.goo.gl

--

Pozdrawiam Mariusz

Ostatnie wypociny ;)

Powietrze:
Su-27UBM, MiG-29MU, Saab J28A Vampire

Heavy metal:
D-350 Mazur, Vk 4501

Post zmieniony (23-09-24 09:01)

23-09-24 09:11  Odp: 23. Ogólnopolski Konkurs Modeli Kartonowych w Przeciszowie 20-22.09.2024
97 

Na Forum:
Galerie - 3

W Rupieciarni:
Do poprawienia - 1

też w jednym kawałku do domciu dojechaliśmy 😉
widzę, że sąsiadami zza ściany w lawendowym domku byliśmy @mario9 😉

--
----------------------------------------------------------------------------
o tu choszm ... o takie
F4 Phantom II A10 Thunderbotl II Mirage 2000D

23-09-24 10:17  Odp: 23. Ogólnopolski Konkurs Modeli Kartonowych w Przeciszowie 20-22.09.2024
mario9 

Na Forum:
Relacje z galerią - 19
Galerie - 72

- 12

No patrz jaki ten świat mały :D

--

Pozdrawiam Mariusz

Ostatnie wypociny ;)

Powietrze:
Su-27UBM, MiG-29MU, Saab J28A Vampire

Heavy metal:
D-350 Mazur, Vk 4501

23-09-24 11:38  Odp: 23. Ogólnopolski Konkurs Modeli Kartonowych w Przeciszowie 20-22.09.2024
Rafael 
moderator

Na Forum:
Relacje w toku - 6
Relacje z galerią - 12
Galerie - 6

- 2

No fajnie... W Lawendowym my też byliśmy - Łódzka Sjesta ;)

--
Pozdrowienia
Rafael
LSM member ;)

Dobry modelarz sklei model każdego, nawet najgorszego projektanta.
Dobry projektant zaprojektuje model który sklei każdy, nawet najgorszy modelarz.
Kat

23-09-24 12:18  Odp: 23. Ogólnopolski Konkurs Modeli Kartonowych w Przeciszowie 20-22.09.2024
Grzegorz Nowak (W) 

Na Forum:
Relacje w toku - 3
Relacje z galerią - 1
Galerie - 20

- 21

trzeba było tam być :)
dzięki za spotkanie!

https://www.radiozw.com.pl/o-puchar-wojta-gminy-przeciszow-rywalizowali-modelarze-podczas-23-ogolnopolskiego-konkursu-modeli-kartonowych-w-przeciszowie-zdjecia/

--

Uczestnik projektu ŁSM

23-09-24 17:26  Odp: 23. Ogólnopolski Konkurs Modeli Kartonowych w Przeciszowie 20-22.09.2024
Das79pl 

Na Forum:
Relacje w toku - 3
Relacje z galerią - 3
Galerie - 3

Dziękuję za organizacje konkursa oraz sponsoram za nagrodę, Przeciszów to jest coś nie zwykłego, zawsze staram się tam być jak poznał od 2019 roky.
Do tego roku nigdy nie było okazji uczestniczyć w spotkaniu KONRADUS ty wydalasz taka możliwość, jestem bardzo szczęśliwy że mój model dostał Puchar Konradusa. Dziękuję za oceny mojej pracy.
Integracyjne spotkanie to ważna cześć imprezy gby można pogadać z kolegami.
Miło było spotkać się, poznać nowych znajomych.
Pozdrawiam Oleksandr Dron.
Do zobaczenia.

--
Przepraszam, nie piszę dobrze po polsku.

23-09-24 18:50  Odp: 23. Ogólnopolski Konkurs Modeli Kartonowych w Przeciszowie 20-22.09.2024
Lazarus 
moderator

Na Forum:
Relacje w toku - 15
Relacje z galerią - 13
Galerie - 21

Witajcie,

23. edycja konkursu w Przeciszowie dobiegła końca. Ale czy na pewno? Jestem przekonany że wyjechaliście od nas naładowani energią, którą - zapewne niektórzy z Was, już przelewają na tworzenie nowych modeli, które pokażecie za rok..;) To tak działa - energia modelarska jest ogromna. I aż się chce...
Gorąco Wam dziękuję, że przyjechaliście, bo ilość osób, ilość modeli na stołach była kosmiczna! I ta jakość! Jakże nie dziękować Konradowi... Pomysł, a właściwie reaktywacja zlotu była słuszna. I sami widzicie? Nie trzeba było się spinać - sami się odnaleźliście;) I teraz przy okazji wiecie jak wygląda Konradus;) Dziękuję również sędziom oceny, kawał solidnej modelarskiej roboty. Dzięki Rafał i Marek za pomoc i czuwanie przy "Rejestratorze Oszołomów";) Wszystko było bezbłędnie. Naturalnie dziękuję wszystkim sponsorom - Wasze wsparcie jest dla nas niezbędne. Wczoraj byłem już mega zmęczony, choć wiedziałem, że dzisiaj jest także ważny dzień. Byłem dzisiaj w Krakowie na Gali wręczenia statuetek Osobowości Roku 2023. Zdobyłem tą statuetkę za propagowanie kultury w powiecie oświęcimskim i organizację zeszłorocznego konkurs modeli kartonowych w Przeciszowie. Zdobyłem jednocześnie wyróżnienie i II miejsce w województwie. I wiecie co? Ta statuetka jest dla Was...

Zapraszam do Przeciszowa za rok 19-21.09.2025

23-09-24 21:35  Odp: 23. Ogólnopolski Konkurs Modeli Kartonowych w Przeciszowie 20-22.09.2024
BeBe 

Na Forum:
Relacje w toku - 4
Relacje z galerią - 1
Galerie - 5

- 3

O! Gratki Łukaszu, taka nagroda to cieszy oczka ;-)

--
Pozdrawiam... mam 159 powodów, żeby czuć się wyjątkowo na drodze
(_)(_)(_)====\*/====(_)(_)(_)

23-09-24 22:28  Odp: 23. Ogólnopolski Konkurs Modeli Kartonowych w Przeciszowie 20-22.09.2024
El Comandante 
moderator

Na Forum:
Relacje z galerią - 6
Galerie - 13

Gratulacje Łukaszu! Nagroda słusznie przyznana, nie tylko za konkursy modelarskie. Miło widzieć że ludzie doceniają Twoja pracę!

--
>> El Comandante - dla znajomych Renia <<
GEKOn

24-09-24 09:39  Odp: 23. Ogólnopolski Konkurs Modeli Kartonowych w Przeciszowie 20-22.09.2024
Rafael 
moderator

Na Forum:
Relacje w toku - 6
Relacje z galerią - 12
Galerie - 6

- 2

Łukasz, pewnie już nic nowego, ani odkrywczego nie napiszę, ale jeszcze raz chciałbym Ci podziękować za to całe serce i energię, które wkładasz w organizację tej wspaniałej imprezy, a którą w tym roku miałem okazję oglądać też nieco od kuchni :) Cieszę się, że mogłem tam być, że mogłem znowu spotkać się ze starymi Znajomymi, a przy okazji poznać kilku nowych Kolegów i że mogłem nacieszyć oczy taką ilością tak wspaniałych prac. Nie dziwię się ani Konradusowi, ani kilku innym fundatorom nagród specjalnych, że mieli olbrzymi problem z wyborem modeli do wyróżnień. To, co nieustannie mnie cieszy to nie tylko modele starych wyjadaczy, ale wciąż pojawiające się prace tych najmłodszych, z których dwóch dane mi było poznać osobiście w tym roku i w imieniu Sjesty wręczyć skromne wyróżnienia za ich prace :) Tak jak mówi Łukasz, energia do klejenia kolejnych modeli jest, teraz tylko potrzeba trochę czasu i spokoju ;) I mam nadzieję, że w jeszcze większym gronie zobaczymy się w przyszłym roku :)

--
Pozdrowienia
Rafael
LSM member ;)

Dobry modelarz sklei model każdego, nawet najgorszego projektanta.
Dobry projektant zaprojektuje model który sklei każdy, nawet najgorszy modelarz.
Kat

Tematy/Start  |  Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Strona 6 z 7Strony:  <=  <-  3  4  5  6  7  -> 

Działy  |  Chcesz sie zalogowac? Zarejestruj się 
 Logowanie
Wpisz Login:
Wpisz Hasło:
Pamiętaj:

Zapomniałeś swoje hasło?
Wpisz swój adres e-mail lub login, a nowe hasło zostanie wysłane na adres e-mail zapisany w Twoim profilu.

© konradus 2001-2024