ReVan_1991
Na Forum: Relacje w toku - 7 Relacje z galerią - 10 Galerie - 29
- 11
|
Choliba, Epizodów cosik mało....
EPISODE IV,V,VI,VII, i ostatni VI....
Coby sprawiedliwości stało się zadość, przedstawiam galerię snowspeedera w stylu iście z dwóch ostatnich części gwiezdnych wojen. Miał być George Lucas, wyszedł Disney.. raczej Disneyland :D
@Janusz to był lipiec Panocku, lipiec..
Długo zastanawiałem się co tu w ogóle napisać. W naszej prywatnej grupie GEKO postanowiłem nieco potrenować wylewanie na mnie wiadra pomyj, coś w stylu roast me :D Jestem więc przygotowany na najgorsze
Oczywiście jak to u mnie bywa, życie zawodowe ma wielki wpływ na funkcjonowanie mojej prostej osoby, jak bardzo to właśnie widzicie poniżej. Podjąłem kolejną pracę, miałem bardzo małą ale jednak możliwość coś podziobać, i tak dobrnąłem do haniebnego końca budowy bardzo pięknego myśliwca uniwersum SW
Bardzo brzydko model wyglądał tak o, na blacie, dlatego pstanowiłem pogrążyć się jeszcze bardziej tworząc podstawkę, tak jak to w piątym z kolei epizodzie, ukazującą scenerię planety Hoth, gdzie wszechobecna była zima i pizgało jak w Kieleckiem.
Początkowo postanowiłem śnieg stworzyć z sody oczyszczonej, pryskanej i utwardzanej lakierem, niestety wszystko się łamało i żółkło. Zakupiłem sztuczny śnieg i zacząłem robić ją od nowa, Sztuczny śnieg wygląda tragicznie, ale ostało go na tyle że starczy na miesiąc golenia ryja:)))))
Model jest chyba dla mnie za duży, nie umiem kleić tak dużych powierzchni, obnażone zostały wszystkie moje braki w umiejętnościach.
Zapraszam do skromnej galerii:

Jak zawsze jestem w stanie znaleźć milion usprawiedliwień dlaczego tak a nie inaczej. Muszę mieć ten model sklejony jak należy, dlatego też wydrukowałem go dwa razy mniejszego i kiedyś podejmę budowę jeszcze raz
Dobrze że to już koniec, bo ten model gnębił mnie cholernie i podtrówał dzień w dzień, na szczęście wszystko uszło:)
THAT'S ALL FOLKS!
Trzymajcie się cieplutko!
--
GEKO member
KLEJĘ MODELE DLA POCZĄTKUJĄCYCH
|